fbpx
A PODCAST az új platform!

 

Partnereinkkel folyamatosan keressük azokat az innovatív megoldásokat, melyekkel új csatornákon tudják megszólítani a célközönségüket, alkalmazkodva a trendekhez és az olvasói szokásokhoz. A podcastek a médiatulajdonosok és a minőségi környezetet kereső hirdetők számára is a kommunikáció új útját nyitották meg. Több partnerünk is rendszeres friss adással rendelkezik, melyek népszerűségének bizonyítéka a magas hallgatói/követői szám.

 

WMN oldalunk több podcast adással szólítja meg felhasználóit, októberben pedig elindul a kedvelt Beszélnünk kell! 3. évada!

Partnerünk egy olyan hiánypótló beszélgetés sorozattal várja hallgatóit és hirdetőit, amit a WMN alapítója, D. Tóth Kriszta és Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus vezet.

A Beszélnünk kell! podcast sorozat mindannyiunk életének kötőszövetéről: az emberi kapcsolatokról szól. Barátságok, párkapcsolat, szülő-gyermek viszony. Mert beszélnünk kell a kapcsolódásainkról, kötődéseinkről, elakadásainkról, megküzdési mintáinkról, traumáinkról, egymásról, magunkról – arról a viszonyrendszerről, amiben mindannyian élünk, ami a társadalmunk szövetét adja. Minden, ami ember és kapcsolat. Semmit nem tabusítunk, minden mondatot kimondunk.

Átlagos hallgatottság: 20 ezer

Eddig megjelent: 2 évad, 21 rész

START: 2021. október 28.

Megjelenés: minden második héten csütörtökön

Hirdetési lehetőségek: pre-roll

Egyedi ajánlatainkért és részletes információkért keresd kapcsolattartódat vagy írj a [email protected] címünkre!

Ha pedig tovább olvasnál a portfóliónkban elérhető podcast adásokról és a kapcsolódó hirdetési lehetőségekről, akkor ERRE a linkre kattintva tudod elérni podcast adásainkról szóló cikkünket!