fbpx

Egyre nagyobb érdeklődés övezi az online videós hirdetéseket. Ez nem véletlen, hiszen a jó online videó hatásos és könnyen megragadja a közönség figyelmét, sőt.. nem is ereszti egyhamar. A megfelelő csomaghoz azonban nem árt néhány best practice-t megfogadni:

  • Sok esetben a videók hang nélkül indulnak el online platformon a cikkekbe ágyazva, így érdemes látványos felirattal/caption-nel ellátni őket.
  • Hatásos, ha a videó már az első pár másodpercben felkelti az olvasók figyelmét, ezért nem árt a branding elemeket a videó elejére helyezni.
  • Desktopra maximum 30 másodperces videót javaslunk, míg mobilra 15 másodperces anyag leadását.
  • A formátum végén egy összefoglaló end card a felhasználó számára összegzett, értékes információval és üzenettel bírhat.
  • Érdemes olyan hirdetéskiszolgálást választani, ami valódi olvasóknak a megfelelő időben és helyen tálalja a videós hirdetést.
Ehhez kínáljuk továbbra is Inread Outstream formátumunkat, mely esetén a tökéletesre komponált audiovizuális anyagokat profi módon szolgáljuk ki változatos sitemix-en, törekedve a láthatóságra és a márkabiztonságra.

 

Inread Outstream megoldásunk esetén a videó csak akkor indul el, ha a hirdetés legalább 50%-a felhasználó kijelzőjére kerül, minimum 1 mp-ig.

Azonban az instream, preroll megoldásokkal szemben az olvasó mégsem kényszerül arra, hogy a videót a skip gomb felvillanásáig kötelezően megtekintse, azokat érjük el, akik a hirdetés iránt ténylegesen érdeklődnek.

Az Inread Outstream videós formátumunk kiemelkedő eredményekkel szolgálja a célcsoport elérését. Eddigi benchmark adataink (átlagos megtekintési idő 10,5 mp; átkattintási arány átlagosan 0,3-0,5% CTR) nem egyszer győzték meg a már visszatérő hirdetőinket.

Nem hiszel a szemednek? Szemezgess az alábbi mintákból, melyek korábbi kampányok alkalmával már bizonyítottak. És ne feledd, a 2021. 12. 31-ig teljesülő Inread Outstream AV csomagokat továbbra is 20% kedvezménnyel tudod megrendelni!

  • EZEN a linken portfóliónk női fogyasztóit szólította meg a hirdető Inread videós formátummal
  • ITT az FMCG szektorból emeltünk ki egy példát
  • EZEN a linken egy alkoholos hirdető ötletes kampánya látható
  • ERRE a linkre kattintva pedig egy utazó célközönséget megszólító kampány példája található

Egyedi ajánlatainkért és részletes információkért keresd kapcsolattartódat vagy írj a [email protected] címünkre!