fbpx

Az elmúlt két évben, a korábban megszokottakkal ellentétben ritkán tudtunk személyes találkozni. A közelmúltban ugyan több alkalommal is lehetőségünk nyílt a közös időtöltésre, de egy valami mindenkinek nagyon hiányzott már a szakmában: a rendezvények! A tavasz beálltával és a korlátozások megszűnésével egyre több olyan hírrel, cikkel találkozhatunk, melyek különböző rendezvényekre csábítanak. Ez természetesen az Adaptive Media életében sincs máshogy, ezért rögtön három rendezvénnyel is szeretnénk felcsigázni az idei évi várakozást. 

 

Születésnapi Hello, WMN! 

Partner oldalunk, a WMN hetedik születésnapja egyben két év után a Hello, WMN! visszatérését is jelentette.  A szülinappal egybekötött visszatéréshez pedig nagyon fontos és aktuális téma, valamint parádés vendéglista dukált: március 8-án Gyárfás Dorka a kiégésről, túlélésről, önismeretről, határhúzásról és testi-lelki méregtelenítésről beszélgetett dr. Gyurkó Szilvi aktivistával, gyerekjogi szakemberrel, dr. Füredi Júlia pszichológussal, kiégésszakértővel, Oroszlán Szonja színművésszel és Zacher Gábor toxikológussal. 

00230750

Ma újra a nőket ünnepli a Glamour! 

A GLAMOUR Women of the Year díjkiosztó gálája 2008 óta kerül megrendezésre Magyarországon. A díj és a szerkesztőség legfőbb szándéka az, hogy figyelmet, elismerést adjon a nőknek, és ezáltal javítsa a helyzetüket a társadalomban. A 2022. március 23-án este újra visszatérő gála e fontos üzenetet hordozva, egy igazi „Glamour-os” körítésben hozza el a rendezvények könnyed és felszabadító hangulatát. 

Ha május, akkor Adaptive Media szülinap! 

Több platformon és alkalommal, spoiler-ezve vagy konkrétan kijelentve, de egy biztos, számtalan alkalommal említettük már azt, mennyire várjuk, hogy idén újra vendégül láthassuk kedves partnereinket. A nagy visszatérésnek mi sem adhatna jobb okot, mint az a tény, hogy idén ünnepeljük 15. születésnapunkat. Bízunk benne, hogy az eddigi várakozásra egy lapáttal rádobva, még jobban felcsigáztuk a várakozást. Ígérjük, nem húzzuk sokáig és hamarosan a részletekkel is jelentkezünk! 😉 

Addig is, ha a fent említett két – vagy bármely egyéb – oldalunkon szeretnéd, hogy megjelenjen a hirdetésed, keresd bizalommal kapcsolattartód vagy küldj egy levelet a [email protected] címre!