fbpx

viber_pottyos_hiroldalra_fentre_1200x200

Újabb márkázott matricacsomagot indított az Adaptive MediaViber csevegő alkalmazásban. Ezúttal a Pöttyös Túró Rudi választotta a matricák nyújtotta előnyöket kommunikációs céljai érdekében. A Pöttyös matricák bárki számára egy kattintással letölthetők, aki rendelkezik Viber fiókkal. A matricákba sűrített érzelmek, gondolatok lehetővé teszik, hogy a felhasználók könnyen kontextusba helyezzék azokat a chat-beszélgetéseikben, és egyedi módon, tömören közvetítsék gondolataikat. Az egymás között megosztott stickerek virálisan terjednek, így a kampányidőszak alatt több százezer felhasználóhoz is eljuthatnak, ezáltal lehetővé téve a márkának, hogy millió és millió alkalommal interakcióba kerüljön célcsoportjával egy intim, személyes és egyéb reklámoktól mentes közegben.

A világszerte csaknem 800 millió felhasználóval rendelkező Viber alkalmazás Magyarországon is az egyik legnépszerűbb csevegő app több milliós havi eléréssel.

Ha márkád kampányát te is megszínesítenéd játékos kreativitással és egyediséggel a Viberen keresztül, kérd egyedi ajánlatunkat!

Bővebben a Viber termékünkről: adaptivemedia.hu/viber

viber_pottyos_hiroldalra_lentre_1200x200