fbpx
2022-ben több tematikában is megerősödött eléréssel tudja kiszolgálni ügyfelei kampányait az Adaptive Media: KKV fronton régi-új belépő Mfor.hu oldalunkkal támogatjuk a vállalati döntéshozók elérését, míg Életforma.hu és Goodstuff.hu új belépőink a nőies és lifestyle tartalmak iránt érdeklődő olvasók elérését segítik.

2021. novemberében 804.000 egyedi user* eléréssel és több mint 2,2 millió oldalletöltéssel várta prémium közönségét egyedi, naponta frissülő tartalmával az oldal. Az Mfor.hu olyan prémium KKV vezetőket szólít meg, akik rendszeresen követik a gazdasági élet legfontosabb eseményeit. Az oldalon elérhető, rovat szinten targetált hirdetési lehetőségek pedig még pontosabb célzást biztosítanak -legyen szó személyes pénzügyekről, makroökonómiai témákról vagy különböző befektetésekről. Az oldalon több kalkulátor is segíti az olvasókat pénzügyi kérdéseikben, melyek szintén további lehetőséget teremtenek a hirdetők számára a célcsoportjuk megszólításához.

Nőies portfóliónk legújabb, elérésben dinamikusan fejlődő csatlakozója 2021. decemberében már 97.000 egyedi felhasználót* szólított meg könnyed, szórakoztató tartalmával. Olvasóbázisát elsősorban olyan igényes, széles látókörű női felhasználók jelentik, akik törődnek a fizikai és lelki egészségükkel. Ehhez ad támogatást az oldal orvosi, kozmetikai, életvezetési, egészséges életmódra vonatkozó tanácsokkal. Emellett rendszeresen tesztelik a legszebb kiránduló-, nyaraló- és pihenőhelyeket, wellnessprogramokat, illetve kóstolásra kínálják a legjobb hazai ásványvizeket, üdítőket, borokat, pálinkákat, söröket.

Lifestyle tematikában a Goodstuff.hu oldal hozott portfóliónkba erősítést havi 290.000 felhasználójával*. Az oldalt 2016-ban alapította Hidasi Judit írónő, aki a kezdetektől fogva főszerkesztőként irányítja az oldal működését. A dinamikusan fejlődő magazin elsősorban női témákat dolgoz fel, nem csak női olvasók számára. Célkitűzése, hogy minden olyanról írjanak, ami egy nőt érdekelhet: párkapcsolat, utazás, lakberendezés, receptek vagy épp gyereknevelés. A Goodstuff.hu büszke arra, hogy szerzői között több szépíró és sikeres blogger is található, ezzel is erősítve a minőségi tartalomgyártás iránti elköteleződésüket szemben a bulvár, pletyka és kattintásvadász cikkekkel. 

*Forrás: e.Gemius 2021/11-12. 15+ belföldi közönség

Portfóliónk új csatlakozói legtöbb esetben elérhetők idő- és AV alapú kampányok tervezése során, emellett a minőségi, egyedi szerkesztőségi tartalmak elkészítésére is nagy hangsúlyt fektetünk. 

 

Egyedi ajánlatainkért és részletes információkért keresd kapcsolattartódat vagy írj a [email protected] címünkre!