fbpx
Újabb partnerekkel színesíti portfólióját az Adaptive Media!

2021-ben is több új partnerrel bővítettük portfóliónk színes elérését. Erősödtünk a női internetezők megszólításában, de hír-, szórakoztató- és kulturális oldalakkal is növeltük a kampányok potenciális célcsoportját. 

Izgalmas, üde színfoltja lehet a nőies célcsoport megszólításának legújabb partnerünk, az igazino.hu, ahol olyan magazint álmodtak meg és hoztak létre, ahol Igazi Nők szólnak Igazi Nőkhöz. Hitvallásuk, hogy véleményalkotáshoz különböző nézőpontokra van szüksége az olvasónak, amihez sokszínű hírekkel, valós problémákkal és élethelyzetekkel segítik az oldal látogatóit. Indulásuk óta dinamikusan fejlődnek, havi 332 ezer oldalletöltésével* színes kiegészítő eleme lehet egy női közönséget célzó kampány kommunikációjának.

Magyarország egyik legnagyobb kulturális online magazinja, a contextus.hu színesíti az Adaptive Media portfólióját. Kultúra, zene, slam poetry híreikkel nem csak a magyar történéseket foglalják össze, de a külföldi sztárok életének történéseit is bemutatják cikkekben az érdeklődőknek. Erősebb közösségi média jelenlétével, amit kiegészít Youtube csatornájuk is, izgalmas megoldás lehet a kampányok kommunikációja során.

Az oldalra látogatók külpolitikai-, gazdasági- és vállalati hírek, illetve tőzsdei információk témaköreiben tájékozódhatnak. Kiemelt rovatban foglalkozik a kitekinto.hu a környezetvédelemmel és az ehhez kapcsolódó gazdasági intézkedésekkel, nagy hangsúlyt fektetnek a külpolitikai hírekre, ezáltal biztos és hiteles forrást nyújtanak a gazdasági és közéleti hírek iránt érdeklődőknek. Májusban a több, mint 53.000 egyedi látogató összesen 115.000 oldalletöltést generált, az oldalon eltöltött idő átlagosan 3 perc 11 mp, amely alátámasztja az olvasók elmélyült tartalomfogyasztását.* A leginkább városi látogatók között egyenletesen oszlik meg a férfiak és nők közötti arány.

A 10 éve indult promotions.hu partnerünk egy széles közönséget szólít meg kulturális, szórakoztató és könnyed tartalmaival, amit havonta több mint 2 millió egyedi user látogat meg kikapcsolódni a hétköznapok szürkeségeiből. Kötetlen témákat feldolgozó cikkekben térnek ki a Promotions szerkesztői zenés, filmes, gasztro, tech témákra és programajánlókkal színesítik online jelenlétüket. Nagy hangsúlyt fektetnek emiatt a szerkesztőségi tartalmakra, így az Adaptive portfólióban is kiemelt szerepet kapott ez az oldal nagy elérésével. Hirdetők számára tartalmi együttműködéseket, szerkesztőségi cikkeket kínálunk. 

*Forrás: e.Gemius 2021/05. 15+ belföldi közönség

Portfóliónk új csatlakozói legtöbb esetben elérhetők idő- és AV alapú kampányok tervezése során, emellett a minőségi, egyedi szerkesztőségi tartalmak elkészítésére is nagy hangsúlyt fektetünk. 

 

Egyedi ajánlatainkért és részletes információkért keresd kapcsolattartódat vagy írj a [email protected] címünkre!