fbpx

A Teads szolgáltatásaival bővült az Adaptive nemzetközi termékeinek a köre

Exkluzív együttműködési megállapodást kötött az Adaptive Media és a Teads globális média platform. 

A partnerség keretein belül 2021. év elejétől a sales house látja el a Teads magyarországi sales képviseletét, így a hazai médiaügynökségek és hirdetők felé az Adaptive Media értékesíti a Teads teljes termékpalettáját. A Teads a magyarországi portfolió fejlesztését ugyanakkor továbbra is házon belül tartja és közvetlenül tárgyal a kiadványokkal, de az Adaptive Media mint helyi szereplő segíti a kiadói együttműködések bővítését és támogatást nyújt a Teads Ad Manager, röviden TAM használatában (a TAM segítségével a hirdetők teljesen autonóm módon tudnak tervezi a Teads hálózatával).  

A 2011-ben alapított Technology for Ads (Teads) mutatta be a világnak a „Viewable inRead Video” formátumot, amely a nevéből is adódóan egy szöveges tartalmat megszakító videóhirdetés. A hirdetők egy platformon keresztül érhetnek el havonta közel 1.9 mrd felhasználót prémium, ellenőrzött és szigorú szempontok mentén kiválasztott kiadók oldalain.  

Teads 800+ fős csapatával 26 ország TOP piaci szereplőivel, hirdetőivel és kiadóival van jelen a világon.   

Az elmúlt évek sikeres együttműködése biztosított minket arról, hogy az Adaptive Media számára kiterjesszük és egy magasabb szintre emeljük kapcsolatunkat, és a csapatára bízzuk a szolgáltatásaink képviseletét. Segítségükkel bevezetésre kerülnek a hazai piacra a Teads által nyújtott megoldások, platformok és a széles termékportfólió, ezáltal pedig a magyar hirdetők és ügynökségek egy kiváló és hatékony kommunikációt biztosító eszközhöz juthatnak hozzá kampányaik tervezése és futtatása során.” – mondta Mihai Bostinaru, a Teads CEE alelnöke.   

Sopov István, az Adaptive Media vezetője a következőképpen értékelte az együttműködés kezdetét:    

Az elmúlt évek során azt tapasztaltuk, hogy egyre nagyobb igény mutatkozott egy olyan transzparens hirdetési platformra, amelyen keresztül biztosított a széles elérés, a kreatív megoldások, illetve a brand safe környezet.  Az újonnan létrehozott Teads üzletágunk kiváló fejlődési lehetőséget és kihívást jelent számunkra, forradalmi outstream megoldásaival.”  

További információért látogass el a www.teads.com oldalra.