fbpx

Hamarosan itt a tavasz, közeledik a kellemesebb idő, a madárcsicsergés és minden újulásnak indul! Ezzel a tavaszi lendülettel, várva a napsütést készültünk néhány kedvezményes csomagajánlattal, amelyek lelkesen várják a hirdetők figyelmét is.

Otthonfelújítási program

Sok oldalról lehet kapcsolódni a témához, mi is igyekeztünk körbejárni minél alaposabban, hogy minden ügyfél megtalálja a számára legjobb megoldást.
Ingatlanos oldalról: az Ingatlanneten kifejezetten azokat tudjátok megszólítani, akik lakás/házvásárlás előtt állnak. Azzal talán nem mondunk túl nagyot, hogy nehéz olyan lakást találni, ahova már csak be kell költözni. A legtökéletesebb találatnál is apróbb felújítások, alakítgatások mindig elkelnek, így remek lehetőség lehet már nézelődés közben feltűnő helyen lenni és az olvasó figyelmébe ajánlani a lakásfelújítási lehetőségeket.
Családi oldalról: mivel a támogatás a családosokat érinti, így nem tudtuk kihagyni a Családinetet és a Szülőklapját sem. Szerkesztőségi cikkek mellett az ügyfél kedvezményesen tud banneres megjelenési lehetőségeket vásárolni ezeken az oldalakon.
Gazdasági oldalról: a Piac&Profiton a magasabb státuszú felhasználókhoz szólunk egy látványos banner – PR cikk kombóval, ha az edukáció a fő cél.

Allergiaszezon

A természet újraéledését persze nagyon várjuk, de ezzel együtt az allergiaszezon is elkezdődik lassan. Erre is készülünk már különféle csomagajánlatokkal, amelyek között találtok hosszabb és rövidebb lefolyású megjelenési lehetőségeket. Többek között az Egészségkalauzon és a Pszichoforyou-n tudtok megjelenni, ezeken a siteokon járjuk körbe az allergiás betegségek testi és akár lelki okait is, a legjobb kezeléseket, tippeket a tünetek enyhítésére.

Nőnap

A március 8-i hétre különleges akciókkal készülünk, így látványos formátumokkal tudtok megjelenni nőies elérésünk zászlóshajóin: a Glamouron, Blikkrúzson, WMN-en és Pszichoforyoun!

Ha felkeltette az érdeklődésedet valamelyik megjelenés, keresd közvetlenül a kapcsolattartódat, vagy írj nekünk a [email protected] emailcímre!