fbpx
Portfóliónk folyamatos fejlesztése mindig is kiemelt céljaink közé tartozott, hiszen a tudatos építkezés eredményeként tudunk hirdető partnereink számára a piacvezető technikai kiszolgálás mellé minőségi tartalmi környezetet biztosítani. A 2023-as évet is jó hírekkel indítjuk és büszkén mutatjuk be portfóliónk új tagjait, akiknek a hirdetési megoldásait keressétek Adaptive-os kapcsolattartótoknál.

Szeretlekmagyarorszag.hu

A 12 éves múltra visszatekintő site tájékoztat a világban és elsősorban Magyarországon zajló eseményekről, emellett szórakoztató tartalmaival segítséget nyújt olvasóinak a kikapcsolódáshoz is. Kiemelten foglalkozik a mindenkori aktualitásokkal, fontos társadalmi és kulturális kérdésekkel, melyeket a hétköznapi emberek szemszögéből dolgoznak fel. Napi 200-250 ezres olvasói elérésével és 500-600 ezres napi oldalletöltésével az ország legjobb elérésű oldalai közé tartozik. Klasszikus display megoldásai mellett egyedi formátumú natív együttműködési lehetőségek is elérhetők a termékeik között.

logo-g7-black

G7.hu

Hiánypótló online magazin. A G7 tematizálja a gazdasággal kapcsolatos gondolkodást, teszi mindezt tényeken alapuló, párbeszédet serkentő, gondolkodást támogató, szakértői újságírással. Prémium tartalom prémium köntösben, írásaikat számos alkalommal idézik a legnagyobb forgalmú híroldalak is. Havi átlagos 550 ezer látogatójának 36%-a felsőfokú végzettséggel rendelkezik, továbbá minden negyedik olvasója vezető beosztásban dolgozik. Az oldalon eltöltött átlagos idő 10,5 perc, ami a hirdetőink számára még értékesebb, hiszen alacsony a reklámzaj.

Otthontérkép csoport

A korábban már a portfóliónkat erősítő oldal-csoporttal 2023-ban új fejezetet nyitunk: ismét partnereink között javasolhatjuk hirdetőink számára az ország kiemelkedő ingatlan listing oldalainak megoldásait: az Ingatlantajolo.hu és az Otthonterkep.hu oldalak országos lefedettséget, a Raktar.info és az Irodahaz.info site-ok kiváló B2B elérést biztosítanak. Tematikájukból fakadóan teljes mértékben brand safe tartalmi környezetet biztosítanak, melyet számos targetálási opció tesz tökéletessé.

Privatbankar.hu

A szintén régi-új partnerünk csatlakozásával tovább maximalizáljuk KVV és üzleti elérésünket. A Privatbankar.hu tartalma szakmailag magas színvonalon, de közérthető módon segíti mindennapi pénzügyeiben havi 650 ezer olvasóját. A klasszikus display hirdetési megoldások mellett szívesen vállaljuk a hirdetők termékeinek és szolgáltatásainak natív tartalmi jellegű promotálását, melynek szakmaiságát egy felkészült és tapasztalt szerkesztői csapat garantálja.