fbpx
Az utóbbi néhány év egyik legizgalmasabb trendjére, a podcastek terjedésére reagálva több portfóliótagunk is indított online beszélgetőműsort.

 

A podcast olyan audió-formátumú hangzó tartalom, amelyet készítője az interneten tesz közzé, ahonnan a felhasználók vagy stream segítségével meghallgathatják vagy letölthetik.

Tartalmát tekintve olyan mint egy rádióműsor, azonban on-demand jellegénél fogva bármikor- és tetszőleges podcast-megosztó platformokon meghallgatható.

A kifejezés az Apple első zenelejátszó készüléke, az iPod és az angol broadcast (jelentése: közvetít) szavak kombinációjából keletkezett.

Portfóliónkban elérhető podcast partnereink
Podcast az új platform!

Partnereink folyamatosan keresik az olyan innovatív megoldásokat, amelyekkel új csatornákon tudják megszólítani a célközönségüket, alkalmazkodva a trendekhez, olvasói szokásokhoz. Egy új kommunikációs út nyílt meg nem csak a médiatulajdonosok, hanem a minőségi környezetet kereső hirdetők számára is. Több partnerünk is rendszeresen jelentkezik friss adással, amelyek népszerűségének bizonyítéka a magas hallgatói/követői szám. A hirdetők választhatnak, hogy ebben a minőségi környezetben pre-, mid-, esetleg post-roll hirdetéssel szólítják meg a felhasználókat. 

 

Egyedi ajánlatainkért és részletes információkért keresd kapcsolattartódat vagy írj a [email protected] címünkre!