fbpx

Több mint 2,5 millió egyedi látogatójával az EgészségKalauz.hu áprilisban nem csupán beérte, de meg is előzte versenytársai látogatottságát. (e.Gemius 2021/április, 15+ belföldi közönség) A pandémiás hónapokban olyan mértékben ugrott meg a napi hírfogyasztási igény a közérthető egészségügyi tartalmak iránt, hogy az EgészségKalauz.hu forgalma már egy kategóriában említhető a TOP15 online médiuméval. 

Az áprilisi hónapban több mint 2,5 millió egyedi látogató kereste fel az EgészségKalauz.hu tartalmait, napi látogatószámot tekintve pedig 283 ezres átlagot mutat az oldal áprilisi forgalma. (Ezt a teljesítményt követi a Webbeteg.hu forgalma 2,27 millió havi RU-val, napi átlagot vizsgálva pedig a Házipatika.com a második helyezett, közel 207 ezer RU-val.) 

[divider divider_type=”gradient”][/divider]

[divider divider_type=”gradient”][/divider]

Ha érdekesek lehetnek számodra az Egészségkalauzon elérhető megjelenések és formátumok, akkor most érdekes, szezonális tartalmak mellett jelenhetsz meg, amik a nyári szezonális tematikákra vannak felépítve. Májusban az emésztésé és bélproblémáké lesz a főszerep a tartalmakat tekintve, míg júniusban  cukorbetegség kap nagyobb hangsúlyt a cukorbetegek világnapja miatt. Júliusban pedig érkeznek a nyári tematikák, mint a fényvédelem, naptejek, UV-faktoros arckrémek. 

Ha felkeltette érdeklődésedet az Egészségkalauzon elérhető megjelenések és szponzorációk, akkor keresd kapcsolattartódat egy ügyfélre szabott ajánlatért vagy írj nekünk egy e-mailt a [email protected] email címre!