fbpx

Szépen lassan magunk mögött hagyjuk a hideg időt, a tavasz pedig számos jeles napot is tartogat számunka. Az ünnepi készülődésből természetesen portfóliónk tagjai is kiveszik a részüket: március 8-án a nőket ünnepeljük, míg április a Húsvét hónapja. E két ünnep tematikája partnereink tartalmában is megjelenik, mi pedig számos releváns, kedvezményes megjelenési lehetőséget kínálunk hirdető ügyfeleinknek.

Nőnap

A nők elérésében portfóliónk évről évre erősödik, ebben az évben új csatlakozóként már a Goodstuff.hu és Életforma.hu oldalaink is segítik a női felhasználók célzottabb elérését.

A januári hónapban már több mint 2,5 millió női internetezőt szólítottunk meg kiterjedt portfóliónkkal.* De a nőnapi kedvezményekkel nem csak nőies oldalainkon készültünk: azokra a férfiakra is gondoltunk, akik ajándékot választanak és vásárolnak kedveseiknek ezen a kiemelt napon.

Húsvét

Húsvét alkalmával Blikk oldalunk külön az ünnepre készült rovatával várja a hirdetőket, emellett Családinet.hu és Szülőklapja.hu oldalainkon javaslunk kedvezményes megoldásokat azoknak a hirdetőknek, akik ebben a kiemelt időszakban szeretnék erősíteni kommunikációjukat olyan oldalainkon, melyek kiemelt témaként foglalkoznak a húsvét ünnepével.

De új formátumunkat is érdemes húsvétkor kipróbálni: Katalógus formátumunk segítségével online platformon is könnyen át tudják lapozni az olvasók ügyfeleink prospektusait, kedvezményfüzeteit.

Egyedi ajánlatainkért és részletes információkért keresd kapcsolattartódat vagy írj a [email protected] címünkre!

 

*Forrás: e.Gemius 2022/01. 15+ belföldi közönség