fbpx
Úgy tűnik, idén már semmi sem szab határt a Media Hungary tavaszi programsorozatának, így május 10-11-én újra személyesen találkozhatunk Siófokon a Hotelben Azúrban!
Kollégáink és partnereink idén is érdekes témákat feszegetnek az egyes előadások és fórumok alkalmával, a konferencia programjához pedig mi is összeállítottuk a szokásos Adaptive ajánlónkat:

 

A kedd esti bulit követően pedig az alábbi előadások mindenképp frissítően hathatnak szerda délelőttre:
  • május 11-én 10:15–től Fodor László (joautok.hu) előadásában tér ki arra, hogyan hatott az autóhirdetésekre a vírus, a chiphiány és a háború (Kék terem)
  • 11:10–től Barnóth Zoltán kollégánk a Kék teremben újra egy kerekasztal beszélgetést vezet, melyben a résztvevőkkel azt vitatja meg, hogy mennyit érdemes költeni marketingre, azon belül pedig mennyit a brandre, és mennyit a konverzió alapú hirdetésekre

 

A fentieken kívül persze rengeteg más érdekes témában tájékozódhattok a két nap alatt, úgyhogy: kalandra fel! Vár a Media Hungary!
A konferencia teljes programja ITT található.
Ha pedig egy kis pihenőre vágytok, az idén 15 éves Adaptive Media kollégái idén is finom kávéval várnak benneteket egy kellemes beszélgetésre a megszokott helyen található standunknál.
Internet Hungary standunk 2021-ben