fbpx

A tavaszi első lapszám sikere után októberben új témával jelentkezik a 444 MAKRO kiadványa.

Hasonlóan az előző számhoz, most is crowdfunding projektként valósult meg a lap, melyet az első tízezer regisztrált támogató ingyenesen kap kézhez október második felében. Ismerve a 444 olvasóit, a kiadványt egy kifejezetten magas vásárlóerejű közönség fogja forgatni, akik érzékenyek a közéleti-társadalmi változásokra és fontosnak tartják a tájékozottságot.

A lapról a 444 a következőket mondja:

A „demokráciának nevezhető-e még Magyarország?” kérdést leegyszerűsíthetjük így: leváltható-e a kormány szabad választásokon? Szabadnak nevezhető az a választási rendszer, amelyet sokszorosan módosítgatott saját érdekeinek megfelelően a kormánypárt? Magyari Péter, a 444 oknyomozó újságírója a hazai sajtóban szinte egyedülálló vállalkozásba fogott: monumentális riportban mutatja be, a legutóbbi választást övező titkos tárgyalások történetét, hogy miért hiúsult meg az ellenzéki összefogás, milyen erők munkáltak a háttérben.

A tízrészes riport októberben jelenik meg, nyomtatásban, nyolcvan oldalon. Ez a MAKRO második száma.

Most még van lehetőség hirdetőként is csatlakozni a lapba, last minute árainkat kérd kapcsolattartódtól a [email protected] emailcímen!