fbpx

Október 12-13-án Internet Hungary, amin ÚJRA személyesen is találkozhatunkÖsszefuthattok velünk az előadásainkon ülve, de a standunkon is szívesen látunk titeket egy finom kávéra, nézzetek be hozzánk! 

Szokás szerint összeállítottunk nektek egy Adaptive programajánlót. Több kollégánkkal előadóként is találkozhattok, az ő prezentációikat mindenképpen ajánljuk figyelmetekbe: 

A fentieken túl még sok előadás közül tudtok válogatni. Kedden 11:35-től a Sárga teremben Szeder Péter (Matterkind) mutatja be az (ön)tudatos vásárló elérési módjait és az új, szokatlan helyeken elhelyezett hirdetéseket. 12:25-kor ugyanebben a teremben Erős Attila (Fastbridge) az átalakuló marketingkommunikációról fog prezentálni. A Sárga teremben 13:25-kor Kékesi Zsuzsanna (RAS) a média fejlődésének újabb állomásához, a médiafinanszírozás témakörében tart gondolatébresztő prezentációt, 17 órától a Sárga teremben pedig Barnóth Zoltán (GroupM) vezet egy kerekasztal beszélgetést, ahol a felhasználók elérésének módjairól, a hirdetési eszközök kiválasztásáról beszélget a résztvevőkkel.

Szerdán a Kék teremben 11:10-től Gabriela Vasile (Teads Creative Strategist CEE; angol nyelven) osztja meg tapasztalatait és számos best practice-t egy kreatív platformok közötti adaptációjához, mellyel a hirdető üzenete kitűnhet a digitális kijelzőn. 13:45-kor a Piros teremben Beluscsák Márk (OMG) mutatja be a programmatic vásárlási mód speciális adatait.

Látogassátok meg standunkat, ahol a digitális konferenciák után végre ismét személyesen cseveghetünk egy kávé mellett!
Internet Hungary standunk 2019-ben.
Internet Hungary standunk 2019-ben.