fbpx

Ha ősz, akkor Internet Hungary! Találkozzunk idén is személyesen a megszokott környezetben, a megszokott helyünkön október 4-5 között Siófokon a Hotel Azúrban!
Kollégáink és partnereink idén is érdekes témákat feszegetnek az egyes előadások és fórumok alkalmával, a konferencia programjához pedig mi is összeállítottuk a szokásos Adaptive ajánlónkat:
  • október 4-én 12:50-től Jóautók.hu partnerünk Display Sales vezetője, Fodor László beszél arról előadásában, hogy miként változtak a használtautó értékesítés platformjai (Lila terem)
  • 15:05–től Barnóth Zoltán kollégánk vesz részt több nagy ügyfél társaságában a Hány lyuk van a nadrágszíjon? elnevezésű kerekasztal beszélgetésben, ahol a digitális marketingszakma jelenét és várható kilátásait feszegetik (Piros terem)
  • 16:19-től Orvos András kollégánk a The Big Screen szekción belül beszél arról, merre tart az Adaptive Media és milyen hatékony szolgáltatásokat kínál hirdető ügyfelei számára. (Piros terem)
  • 17:25-től alapítónk, Sopov István a Találékony szakma jutalma című kerekasztal beszélgetésben osztja meg szakmai tapasztalait, gondolatait a marketing elszámolásokhoz használt mérési adatokról (Piros terem)
  • 18:25-tól Barnóth Zoltán kollégánk a Médiatervezés 2022-2023. Személyeskedjünk! című kerekasztalban beszélget jelen korunk médiafogyasztóiról (Piros terem)
A kedd esti bulit követően pedig az alábbi előadások mindenképp frissítően hathatnak a szerdai délutánra:
A fentieken kívül persze rengeteg más érdekes témában tájékozódhattok a két nap alatt, úgyhogy: kalandra fel! Vár az Internet Hungary!
A konferencia teljes programja ITT található.
Ha pedig egy kis pihenőre vágytok, az idén 15 éves Adaptive Media kollégái idén is finom kávéval várnak benneteket egy kellemes beszélgetésre a megszokott helyen található standunknál.

Internet Hungary standunk 2021-