fbpx

Október 1-2-án ismét megrendezésre kerül az Internet Hungary konferencia. Idén is találkozhattok velünk az előadásokat böngészve, de a standunkon is várunk titeket egy játékkal!

Szokás szerint összeállítottunk egy szubjektív programajánlót nektek, ha épp nem tudtok dönteni a bőség zavarában. Több kollégánkkal előadóként is találkozhattok, az ő prezentációikat mindenképpen ajánljuk a figyelmetekbe!

  • Sopov István a keddi napon a Fehér teremben fog részt venni 12:05-től egy kerekasztal beszélgetésben, ahol a minőségi tartalomgyártás és értékesítésének kérdéseit fogják boncolgatni.
  • Horváth Tamás 14:55-től a Fehér teremben azt fogja vizsgálni egy kerekasztal beszélgetésben, hogy mitől lesz zajos a content marketing piactere.
  • Sopov Kata kedden 19:20-tól a Lila teremben az online inventory monetizálásával felmerülő gondolatokat fogja az érdeklődőknek bemutatni.
  • Ezzel szinte egy időben, 19:25-től Sopov István egy kerekasztal beszélgetésben várja azokat a Fehér teremben, akik a meglévő és újabb kommunikációs csatornák előnyeire és az ezzel kapcsolatos kérdésekre kíváncsiak.

Természetesen a fentiek mellett még sok-sok érdekes előadással tervezhetünk. Megéri időben érkezni, ugyanis 10:15-kor Csermely Ákos fog megemlékezni az együtt konferenciázott 20 évről.

Az első napon 11:35-től Zsigri Anikó (Dentsu Aegis) a TV melletti második képernyő használatáról fogja a friss kutatási eredményeket bemutatni. 11:45-től a Narancs teremben Barnóth Zoltán (GroupM) vezetésével annak kérdéseit fogják megvizsgálni egy kerekasztal beszélgetés keretei között, hogy miért fontosabb a brand az árnál. Juhász Péter Tibor (Borsodi) az ügyfél és ügynökség kapcsolatát fogja vizsgálni 11:30-tól a Lila teremben. 16 órától pedig Bihari Attila (Honfoglaló) fogja megosztani tapasztalatait a Honfoglaló Aréna sikereiről a videómegosztó portálon.

Szerdán Stefanek László (Mediacom) az influencer kampányok sikereit fogja boncolgatni 11:50-től a Zöld teremben. Máth András (IAB) vezetésével 12:45-kor kezdődik a kerekasztal beszélgetés a Piros teremben az adatok értelmezésének szempontjairól. 13:25-től Zákányi Gáspár (WMN) fog a gamifikált 360 fokos kampányokról előadást tartani a Kék teremben.

Ha pedig elfáradtatok a sok előadásban, egy kávéra mindig szeretettel várunk titeket a szokott helyen: az Adaptive Media standjánál, ahol idén egy különleges vendéggel is beszélgethettek: Paul Smith várja a JustPremiummal kapcsolatos kérdéseiteket, gondolataitokat. 🙂

Internet Hungary 2019
Internet Hungary 2019