fbpx

Az egyre népszerűbb Twitch egy olyan online videójáték közvetítő oldal, ahol a streamerek és a nézők az élő adások során kapcsolódhatnak egymáshoz: az adás követői egy chatablak segítségével tudnak egymással és a közvetítővel kommunikációt kezdeményezni, ezáltal párbeszéd alakulhat ki a két fél között A Twitch.tv ma a világháló egyik legtöbbet látogatott weboldala.

Az Esport 1.hu Magyarország első számú független, kizárólag az elektronikus sportokra koncentráló folyamatos élő hírszolgáltatása a hét minden napján, egész évben.

 

Az oldalra látogatók az e-sport versenyeket havi 150-200 órában, élőben követhetik az Esport1.hu saját dedikált streaming csatornáin, az E1TV hálózatán, legyen szó bármelyik népszerű e-sport játékról (Pl. a LOL-ról, a Hearthstone-ról, a PUBG-ról, a Fortnite-ról, a FIFA-ról vagy bármilyen más e-sportágról).

A Twitch kutatása szerint a nézők 70%-a rendszeresen támogatja a csatornákat anyagi hozzájárulással, 64%-uk pedig azokat a termékeket választja, amelyeket a közvetítő a figyelmükbe ajánlott. A Twitchen elhelyezett hirdetés egy személyesebb elérést tesz lehetővé, mivel a felhasználók aktív figyelemmel kísérik az adást.

A hirdetők által leggyakrabban használt megjelenési lehetőségek közé tartozik a videószpot elhelyezés az élő adásokban, valamint kattintható textlink elhelyezésére is lehetőség van a streaming felület mellett futó chatablakban az Esport1 Twitch csatornáján közvetített adásokban.

Az ITT elérhető bemutatóban találtok néhány példát a korábban megvalósult kampányainkból, amelyek az Esport1 Twitch streamjében futottak.

Egyedi ajánlatainkért és részletes információkért keresd kapcsolattartódat vagy írj a [email protected] címünkre!