fbpx


Stratégiai együttműködésről állapodott meg 2014. januárban az Adaptive Media Sales House és a Lighthouse Media Kft. A két cég a videós, az online és a mobilhirdetések értékesítésében, továbbá technológiai kérdésekben is összehangolja tevékenységét.

A 2014. január végén életbe lépő együttműködési megállapodás értelmében az Adaptive Media és a Lighthouse Media integrált hirdetésértékesítési megoldásokkal lépnek piacra a videós és mobilhirdetések területén, illetve egyes online csatornákon is. A két szervezet törekszik a lehetséges szinergiák kihasználásra a kereskedelmi, a szolgáltatási és a technológiai területeken egyaránt.
TBE_4680
– A két sales house portfóliói és hirdetési eszközkészletei sok területen jól kiegészítik egymást, és az integrált értékesítés révén több új, izgalmas megoldással léphetünk ügynökségi és hirdető partnereink elé. – közölte Kliszek Noémi, a Lighthouse Media ügyvezetője.

– Komoly szinergikus üzleti és technológiai lehetőségeket látunk a Lighthouse Mediával való együttműködésben. Az eltérő piaci pozíciók összehangolása és integrálása egységes és hatékony fellépést, illetve még gazdagabb szolgáltatáspalettát tesz lehetővé a két szervezet számára. – nyilatkozta Sopov István, az Adaptive Media ügyvezetője a megállapodás megkötése után.