fbpx

Az Adaptive Mediával dolgozik a 444.hu

Az Adaptive Media Sales House-t bízta meg a 444.hu-t kiadó Magyar Jeti Zrt. a nyolc hete indult kiadvány hirdetésértékesítési feladataival. Uj Péter és csapata repülőrajtot vett, a napi olvasórekord már meghaladta a 120 ezret, a Facebookon 23 ezer rajongójuk van.

Uj Péter, az Index 2011-ben távozott emblematikus főszerkesztője idén február 25-én jelentette be, hogy csapatával új kiadvány indításán dolgoznak. A !!444!!! meghívásos értékesítési pályázatán az Origo, a Sanoma és az Adaptive Media vettek részt.

A tárgyalásos folyamat második szakaszát már a Ringier-től a Magyar Jeti vezérigazgatói posztjára igazolt Kardos Gábor vezette, aki korábban tíz éven keresztül dolgozott együtt Uj Péterrel az Index menedzsmentjében. Többhetes tárgyalássorozat eredményeképpen június utolsó napjaiban a Magyar Jeti az Adaptive Mediával kötött megállapodást, aminek értelmében a sales house képviseli a hirdetési piacon a !!444!!!-et.

„Nagy eredmény és komoly lehetőség, hogy a !!444!!! alig pár hét alatt fel tudott kerülni a médiapiaci térképre, tartalom és brand szempontjából is ismertté vált. Úgy tűnik, sikerült némi friss lendületet hozni a médiapiacra. Olyan sales megállapodásra törekedtünk, amivel hasonlóan dinamikus lehet az építkezés következő szakasza is. Remek, hogy az Adaptive-val sikerült szövetkeznünk: a tudást és a szakmai kreativitást kerestük, bennük mindkettőt megtaláltuk. Izgalmas lesz, amit együtt ajánlunk majd a partnereinknek” – mondta el Kardos Gábor.

„Nagyon komoly izgalommal készülünk a 444.hu piaci bevezetésére.”, közölte Szabó Ákos, az Adaptive Media értékesítési és üzletfejlesztési vezetője. „Olyan kiadvány van a kezünkben, ami formájában és tartalmában is egyedülálló lehetőségeket nyújt a közös munkára, igazán újszerű hirdetési koncepciók kialakítására és piaci bevezetésére. Ahogy az Uj Péter-féle csapatban benne van a hazai netes újságírás radikális megújításának reális lehetősége, úgy velük együttműködve előttünk is nyitva áll a digitális hirdetési eszköztár forradalmasítása.”