fbpx
Hívj minket: +36 1 577-4050

A világszerte csaknem 900 millió felhasználóval rendelkező Viber az egyik legnépszerűbb asztali és mobil csevegő alkalmazás. A Viberrel lehetőség van szöveges üzenetek küldésére, HD minőségű hang- és videó hívás indítására. Emellett egyre több márka ismeri fel és használja az appot reklámcélokra: a nyilvános chat- és matricaszponzoráció izgalmas platformjai a cégek B2C kommunikációjának.


Márkázott matricacsomag


A Viber legnépszerűbb szolgáltatása, az írásbeli kommunikációt színesebbé tevő matricacsomagok szponzorációs lehetősége. A támogatott sticker pack-ek a hirdetők számára kiváló lehetőséget biztosítanak natív, image jellegű megjelenésre, valamint a személyes és üzleti kommunikációjukat a Viber platformján bonyolító közel 3 millió magyar felhasználó elérésére. A matricacsomagok a Viberen egy kattintással letölthetők, a folyamatos megosztásukkal pedig hamar virálissá válnak: a letöltését követően több százezer felhasználóhoz is eljutnak.


Egyre több márka ismeri fel és használja az appot reklámcélokra:


Nescafé bögrékkel is üzenhetünk Viberen


Üzenj Viberen Pöttyös matricákkal


Matricákkal ünnepel a Viber és az Adaptive Media
Public account


A matrica csomag letöltésével a felhasználó automatikusan követője lesz a hirdető nyilvános fiók - public account csatornájának. A rajongóbázis építésére ill. a felhasználói lojalitás elmélyítésére kiválóan alkalmas megoldás, mely zárt beszélgetést tesz lehetővé a márkáknak biztonságos környezetben.


Hirdetések az alkalmazásban


Az applikációban a hagyományos display formátumok is megtalálhatók. Az intim, reklámzajtól mentes környezetben elhelyezett targetálható banneres megjelenések mellett egyedi, matricákhoz kapcsolható ikonszponzorációs felület is elérhető, a clicker. A clicker csomagban legnépszerűbb matricák mellé a hirdető brandingelt, kattintható ikonja kerül, mely a matricák küldözgetése közben szintén virálisan terjed.
A Viber médiajánlatáért keress minket sales kukac adaptivemedia.hu email címen!
Elérhetőségeink

Iroda: 1115 Budapest, Halmi u. 61.
Tel.: +36 1 577 4050, Fax: +36 1 577 4051