fbpx
Hívj minket: +36 1 577-4050

Megújult a 168 Óra online

Szerző: Hírek 2014.06.27 Cimkék: , , , , , , ,

A 168 Óra online különleges szerepet tölt be a magyar médiában egyedi tartalmai, aktív és folyamatosan fiatalodó olvasóközönsége, valamint összetéveszthetetlen hangvétele miatt.

 

168_ora

Az oldal nem csupán értékes és változatos tartalmaival tartja fenn látogatóinak érdeklődését. A felhasználói élmény és a hirdetők kiszolgálása ugyanolyan fontos szempont az oldal szerkesztésénél.

A változó szakmai és üzleti igényeket követve a 168 Óra online megújuló tartalommal és az erre épülő korszerű, felhasználóbarát dizájnnal lép az olvasók elé. Az átalakuló oldal alapvető jellemzői az egységes, letisztult arculat, az átláthatóság és az egyszerű kezelhetőség.

Ezt szolgálja az új betűtípus, a szellős tördelés, a visszafogott, könnyed színvilág, valamint a képek és illusztrációk hangsúlyos kezelése.

“Tesszük mindezt úgy, hogy a korábbiaknál elegánsabban és kiemeltebb környezetben tudnak megjelenni a szponzorációk, és hirdetések.” /Széll András/

Az oldal újdonsága és előnye versenytársaival szemben, hogy végtelenül egyszerű a navigálás a – döntően saját – tartalmak között. Nincs szükség 6-8 képernyős görgetésre: minden fontos tartalom az első 2-3 képernyőn megtalálható.

“Az oldal átalakításának egyik inspirálója a 168 Óra Facebook-oldalának közössége volt, amely immár tartósan az egyik legaktívabb a magyar médiában. Itt szerzett tapasztalataink arra ösztönöztek bennünket, hogy változtassunk az oldal hangvételén, változatos tematikáinkat közelítsük az egyre bővülő olvasói körünk érdeklődéséhez. Tájékoztassunk, de jó értelemben véve szórakoztassunk is.” /Széll András/

A 168 Óra online nem operál tucathírekkel, becsapós címekkel. Honlapunk arra törekszik, hogy – a 168 Óra hetilap legfontosabb írások ismertetésén túl – egyedi megjelenésével, exkluzív és hiteles tartalmaival megőrizze és bővítse már így is több tízezres napi olvasótáborát.

Olyan hiteles és naprakész hírforrást jelentsen a magyar médiában, ahová érdemes minden nap ellátogatni. Aki a 168 Órát olvassa, biztos lehet benne: esztétikus, átlátható oldalon olyan tartalmakat kap, amelyeket csak itt talál meg.

Nem csak érdemes olvasni: jó ránézni is

 

Hasonló cikkek