fbpx
Hívj minket: +36 1 577-4050

A világ 49 országában, köztük Magyarországon is elérhető TripAdvisor átlagosan havi 455 millió egyedi látogatóval rendelkezik. Az utazni vágyó közösség tagjai 7,3 millió szállás, étterem és látnivaló között böngészve tervezhetik meg utazásaikat, sőt a korábbi értékelések és vélemények alapján tájékozódhatnak kívánt úti céljaikról. A megadott keresési paramétereket figyelembe véve a weboldal automatikusan összeállítja a legoptimálisabb utazási csomagot. A desktop és mobil platformon egyaránt elérhető TripAdvisor felhasználóinak aktivitása a havi mintegy 570 millió értékelésen és megosztott véleményen keresztül is nyomon követhető.


Hirdetések desktopon és applikációban


Az utazást még csak tervező felhasználókat leginkább a desktop felületeken lehet elérni. A már az utazási desztináción tartózkodó látogatók jellemzően valamilyen mobil alkalmazásról böngészik az oldalt, így keresnek utazási tippeket, programlehetőségeket stb. Mindkét szegmens standard display illetve rich media banner formátumokkal illetve az egyes szűrési kategóriákba (pl. étterem, hotel, szállás stb.) integrált natív hirdetési megoldásokkal szólítható meg.Targetálási opciók


Az oldalon történő több millió keresés alapján számos first party adat áll a hirdetők rendelkezésére, amelyek alapján a hirdetési kampányok a lehető legpontosabban megcélzott felhasználókat szólíthatják meg.


Így például lehetőség van a Budapestről autóval elinduló családok elérésére. Ezzel a szűréssel érdemes családi autót, különböző biztosításokat, benzinkút hálózatot, gyógyszereket vagy akár FMCG termékeket hirdetni.


Másik példa a luxus utazásokat kereső, 5+ csillagos hotelek után érdeklődő párok, nekik akár egy privát banking szolgálatás, exkluzív megtakarítási lehetőség, luxus márkák hirdetései lehetnek figyelemfelkeltők.


Harmadik példa a Magyarországon tartózkodó külföldi utazók, nekik az aktuális koncerteket, eseményeket, bolti akciókat stb. érdemes figyelmükbe ajánlani. A kiterjedt targetálási opciónak köszönhetően szinte nincs is olyan termék, amelynek ne lenne megtalálható valamely célcsoportja a Tripadvisoron!


Elérhetőségeink

Iroda: 1082 Budapest, Futó utca 47-53. 5. em.
Tel.: +36 1 577 4050