fbpx
Hívj minket: +36 1 577-4050

Júniusban nagyot ment a pszichológia!

Szerző: Hírek, SALEjegyzet 2019.07.08 Cimkék: , , , ,

„Egy hely, ami a pszichológiáról szól, de nemcsak pszichológusoknak. Sőt. Jellemzően olyan embereknek szól, akik érdeklődnek a pszichológia iránt, vagy éppen szeretnének kicsit többet megtudni róla. Azoknak, akik mernek bátran kérdezni, de azokhoz is, akik inkább csak olvasnának róla.” A Pszichoforyou csapata már több mint 3 éve helyezi különleges látásmódba a világot: pszichológus szemmel, de a laikus olvasó számára is közérthetően vizsgálja az élet legapróbb hétköznapi vagy éppen legfontosabb helyzeteit. Családi, munkahelyi, me-time szituációkat dolgoznak fel az oldal szakértő-újságírói.

Ez az online pszichológiai közösségi tér folyamatosan növekszik és fogadja be minőségi tartalmával az újabb felhasználókat, a június hónapban már több mint 150 ezer egyedi felhasználót értek el, akik több mint 300.000 oldalletöltést eszközöltek (DKT 2019/06 15+ belföldi közönség).

Júniusban a következő cikkekre voltak az oldalra látogatók közül a legtöbben kíváncsiak:

Ha te is szeretnél egy olyan minőségi környezetben megjelenni, ahol főként női, városi olvasók tudatos figyelmét tudod felkelteni, akkor a nyári – szeptember elején induló kampányokban akár akciósan is tudunk javasolni display és natív megoldásokat az ügyfélre szabottan. További információért keresd kapcsolattartódat!

Hasonló cikkek