fbpx
Hívj minket: +36 1 577-4050

Hasznos tanácsok nyáron is az Egészségkalauzon

Szerző: Hírek, SALEjegyzet 2020.07.07 Cimkék: , , ,

Az Egészségkalauz.hu aktuális információkkal látja el olvasóit a gyógyszeripar és az orvostudomány területeiről,  hitelesen és részletesen tájékoztat a betegségek tüneteiről, gyógymódjairól, lefolyásáról. Segítséget nyújt az egészséges életmód kialakításában, tanácsot ad például a hozzánk illő mozgás vagy diéta kiválasztásához.

Nyáron az oldalon kiemelt fókuszt kapnak a nyaralásra való készülődéskor felmerülő kérdések, legyen szó az UV-sugárzás elleni védelemről, a helyes folyadékpótlásról, szúnyogcsípésekről vagy allergiáról. A bevált házi praktikák, természetes gyógymódok mellett a problémára megfelelő gyógyászati készítményekről is sok szó esik.

Ősszel és télen a megfázásos betegségekre keresnek legtöbbször a felhasználók, de a nyár végi-őszi allergia szezon is meglátszik az elérési számokon.

Népszerű a felhasználók körében a Gyógyszerkereső rovat, ugyanakkor az oldal természetes gyógymódokat, gyógynövényeket is ajánl az olvasók figyelmébe betegségekre szabva. A látogatók kipróbálhatnak különféle kalkulátorokat, illetve az Orvos válaszol rovatban online is kérhetnek szakmai tanácsokat.

Kampányod során kiemelt kommunikációs elem az egészség megőrzése? Rovatszponzorációk, display banneres megjelenések mellett natív és PR cikkekkel edukálhatod a célcsoportod az Egészségkalauzon! Ha pedig megnéznéd a pontos megjelenések elérését, árait, jelezd kapcsolattartódnak vagy a sales@adaptivemedia.hu email címen érdeklődj és küldjük is az ügyfeledre szabott ajánlatot!

Hasonló cikkek