fbpx
Hívj minket: +36 1 577-4050

Magyarországon is elindult a Muscle&Fitness Magazin

Szerző: Hírek 2016.01.06 Cimkék: , , , ,

A világ egyik vezető fitnesz-, testépítő- és életmódmagazinja idén már hazánkban is elérhető online és nyomtatott formában. Az amerikai újságot a testépítés- és fitneszipar ősatyja, Joe Weider alapította éppen 75 évvel ezelőtt, mára pedig az American Media Inc. Szuper kiadója felel érte, ügyvezető szerkesztője pedig a szakma máig legnagyobb tekintélyének számító Arnold Schwarzenegger.

MF

A magyar licencszerződés 2015-ben köttetett, melynek köszönhetően az igényes eredeti tartalmak a hazai közönség igényeire szabva és aktualitásokkal kiegészülve kerülnek a világhálóra és az újságárusokhoz. A Muscleandfitness.hu online felületen a sport- és filmvilág hazai és külföldi sztárjaival kapcsolatos hírei, exkluzív interjúk, eseményajánlók és beszámolók mellett gazdag videótárat, edzésterveket és -tippeket, táplálkozási és életmódtanácsokat, valamint számos más ötletadó, motiváló képi, szöveges és videós tartalmat találhatnak nem csak azok, akik profit szinten űzik vagy űznék a testépítést és a fitneszt, de azok is, akik egyszerűen szeretnének egészségesebben, sportosabban élni.

MFO

Az oldal változatos és naprakész szakmai és szórakoztató tartalmainak nagy előnye az átlátható rendszer és célzott kereshetőség, aminek segítségével a látogatók érdeklődésüknek megfelelően böngészhetnek az egyes témakörökben, mint amilyen a tömegnövelés vagy éppen fogyás, egészséges receptek és táplálék kiegészítők, a szakma nagyjainak útmutatásai, az egyes testrészekre lebontott speciális edzéstervek, a funkcionális vagy zsírégető programok, CrossFit, streetworkout vagy éppen a kettlebell.

A kéthavonta megjelenő nyomtatott szám decemberben immáron negyedik alkalommal lát napvilágot. A régi hagyományokhoz és a szakmai megbízhatósághoz ragaszkodva itt a legkorszerűbb edzésprogramok, diéták és receptek részletes és pontos leírásán van a hangsúly, de bőven akadnak szakmai és sztárinterjúk, táplálék- és edzés kiegészítő termékajánlók, valamint rendkívül színes és inspiráló motivációs anyagok is.

Mind az online, mind a nyomtatott felület külön terjedelmes rovatot biztosít az amerikai magazin kifejezetten hölgyeknek célzott Muscle&FintessHers kiadásából származó tartalmainak, ahol a speciálisan női edzéstervek mellett főszerepet kap az alakformálás, stílus és divat.

A rendkívül dinamikusan növekvő egészség- és fitneszipar vehemens térnyeréséből és számtalan új vívmányából kiindulva nem szükséges hangsúlyozni, hogy napjainkban egyre többeket foglalkoztat a komolyabb és programszerű egészség- és alakmegőrzés, de a Muscle&Fitnessnek talán mindennél fontosabb küldetése, hogy segítsen olvasóinak egy koncentrált, tudatos életmód kialakításában. Ennek kulcsa a motiváció fenntartása, ami nem csak fizikumunk, de az élet egyéb területén kitűzött céljaink, sikereink elérésének záloga is.

A Muscle&Fitness hirdetésértékesítési partnere az Adaptive Media

muscle-and-fitness-logo

Hasonló cikkek