fbpx
Hívj minket: +36 1 577-4050

Egy év alatt megduplázta olvasottságát a Pszichoforyou

Szerző: Hírek 2019.11.07 Cimkék: , , , , , , ,

Az olvasók mellett a hirdetők is egyre nyitottabbak a lelki egészség témájára

Egyre nagyobb érdeklődéssel fordulnak az emberek a lelki egészség témája felé – legalábbis ezt mutatják a Pszichoforyou online pszichológiai magazin olvasottsági adatai.

A lelki egészség témájában piacvezető oldal a nyáron megduplázta tavalyi olvasottságát, ami azt jelenti, hogy az egyébként uborkaszezonnak számító nyári időszakban átlagosan több mint  havi 180 000 egyedi felhasználót értek el, akik átlagosan több mint 5 percet töltöttek el az oldalon (DKT, 2019. június-július, total adat).

 

„Azt látjuk, hogy az emberek már egyre kevésbé tartanak a pszichológiától, sőt. Az olvasók folyamatosan növekvő érdeklődéssel és nyitottsággal fordulnak a testi-lelki egészség megőrzését vagy visszaszerzését támogató tartalmak felé.  Persze, ehhez az is kell, hogy ez a tartalom minden szempontból biztos kezekben legyen – értem ez alatt, hogy szakmailag hitelesek, ugyanakkor közérthetőek legyünk” – mondta Szabó Eszter Judit, a Pszichoforyou alapító-főszerkesztője. Hozzátette: nagyon örülnek annak, hogy a sok szempontból elidegenítő online térben létre tudtak hozni egy olyan barátságos közeget, amibe – akár egy kényelmes fotelbe – az olvasók biztonsággal belehuppanhatnak.

„A kampány lelke”

„Az olvasók mellett a hirdetők is egyre bátrabban használják a felületet – az elmúlt hónapokban azt tapasztaljuk, hogy megugrott az érdeklődés a site iránt.

Persze tematikus oldalként tudjuk jól, hogy a mi szupererőnk » nem a milliós olvasottsági adatokban rejlik, de ott, ahol profi, és edukációs szempontból is helytálló tartalomra van szükség, igényes kiegészítője – stílusosan fogalmazva – a lelke lehetünk egy-egy kampánynak.” – mondta Fábián Bori, a Pszichoforyou értékesítési vezetője, aki hozzátette: „jó látni, hogy egyre több hirdető ismeri fel ezeknek az értékálló natív cikkeknek a jelentőségét, és azt, hogy a brandjük egy ilyen környezetben nagyobb biztonságban van.”

 

A Pszichoforyou egyébként októberben ünnepli a 4. születésnapját – amit természetesen az olvasóikkal közösen ünnepeltek. Az október 9-i születésnapi rendezvényen közel 300-an voltak, az oldal két „frontembere” Szabó Eszter Judit alapító-főszerkesztő, valamint Herendi Kata vezető szerkesztő a testi-lelki egészségről beszélgettek.

PFY_Gradvolt_2Q9A9045

Hasonló cikkek