fbpx
Hívj minket: +36 1 577-4050

Back to School ötleteink

Szerző: Hírek, SALEjegyzet 2020.07.14 Cimkék: , ,

 

Ugyan még csak július van, de partnereink már gőzerővel készülnek az iskolakezdésre. Akár ebben a bizonytalanabb időszakban is az olvasók fokozott kíváncsisággal és nagy érdeklődéssel fogadják azokat a cikkeket, amelyekben tippeket és tanácsokat olvashatnak a témában.  

Legyen inkább fiatalabb, még iskolába járó, egyetemista célcsoportod, legyen akár a célod a szülők elérése, az idei csomagjaink közül biztosan megtalálod a Neked valót! Széles elérésre is gondoltunk ha inkább egy általánosabb nagy közönséget céloznál meg kampányod során, hiszen ez egy kiemelt időszak a felhasználók körében.  

Idén három csomaggal készültünk az iskolakezdés időszakára: 

  • Széles elérés – a 444 és a Blikk fémjelzi ezt a csomagot, akár külön rovatot is létre tudunk hozni az iskolakezdéssel foglalkozó tartalmaknak 
  • Családi, hagyományosan nőies oldalak – kimondottan anyukákra fókuszálunk, akiknek általános- vagy középiskolás korú gyermeke kezdi meg a tanévet. Családinet és Szülőklapja partnereink számos opcióval állnak rendelkezésedre legyen szó akár rovattámogatásról, natív cikkekről vagy nagy elérésű banneres megjelenésekről. 
  • Fiatalos elérés – az egyetemista, főiskolás célcsoportnak szóló oldalainkon hatékonyan tudod megszólítani a fiatal felnőtteket. Ebben a szegmensben megkerülhetetlen a kommunikációban az Esport1, Playdome, Noizz és Glamour változatos formátumai.  

Felkeltette érdeklődésedet valamelyik csomagajánlatunk? Keresd kapcsolattartódat vagy írj a sales@adaptivemedia.hu email címre és máris küldjük az ügyfeledre szabott ajánlatot! 

 

Hasonló cikkek