fbpx
Hívj minket: +36 1 577-4050

Adaptive listing – prémium széles elérés

Szerző: Hírek, SALEjegyzet 2019.10.22 Cimkék: , , , , ,

Hogy mit érdemes tudnod a listing oldalainkról? Nagy elérésük mellett több előnnyel is rendelkeznek.

 

Minőségi széles elérés
Az olyan jól ismert és megbízható brandekkel rendelkező partnereink, mint az Otthontérkép csoport oldalai, az Ingatlannet, CVonline és Vatera partnereink már több mint 1,8 millió egyedi usert érnek el havonta. Listing partnereink mind több éves múlttal rendelkeznek, több mint 10-20 éve gazdagítják a kínálat piacát, ezáltal hatékonnyá téve a böngészők keresgélését. Tapasztalataiknak, felhasználói visszajelzéseknek megfelelően alakítják, fejlesztik a portálokat, hogy minél könnyebben megtalálja a user a vágyott terméket.

Aktív böngészés
A felhasználók a találatok között keresgélve válogatják a számukra megfelelő opciókat, körültekintően elolvassák a részleteket, ezért listing sitejaink egyik nagy előnye, hogy a hirdető egy aktív figyelmi, befogadó állapotban szólíthatja meg a célcsoportját. Legyen szó akár arról, amikor egy user megtakarításának felhasználása céljából keresi luxus ingatlanját vagy a CVonline állásportálon hozza meg szakmai választását pozíciók között kutatva, vagy akár egy anyuka a Vatera gyermek játék termékek között válogatva dönti el a karácsonyi ajándékokat.

Könnyen targetálható
A feltöltött hirdetések sokszínűségének köszönhetően könnyen lehetséges targetálni az oldalon, akár az ingatlan állapotából, értékéből, az állás munkaterületéből már sok adatot ki tudunk nyerni az oldalakról, amit utána fel tudunk használni a kampányokban. Könnyen behatárolható a luxus, prémium kategória is, ha például a 60 millió Ft értékű ingatlanok mellett jelenik meg egy prémium hirdető vagy a magas vásárlóerejű, idősebb korosztályt könnyen meg tudjuk célozni a Vatera Gyűjtemény kategóriájában elhelyezett hirdetéssel. AV alapú megjelenések során tudunk célozni így akár a prémium felhasználókra is, egy JustPremium skinnel hangsúlyozva a kampány során kommunikált exkluzív terméket is.

listing

Az új dimenziót képviselő, interaktív lakáskereső platformként működő Otthontérkép.hu térképes nézettel és további hasznos kiegészítő információkkal teszi hatékonyabbá az ingatlanhirdetés és -keresés folyamatát. Az ingatlanoldal komplex és rugalmas hirdetési megoldásokat és jellegéből fakadóan egy jól célozható közönséget biztosít hirdető ügyfelei számára.

A 2005-ben indított Ingatlantájoló.hu mára az ország egyik legnagyobb ingatlanaggregátorává nőtte ki magát. Tartalmát magánszemélyek hirdetései mellett közel 700 ingatlaniroda kínálata is színesíti, akik számára adatbázisaik áttöltésére is egyszerű megoldást kínál az oldal.

Az idén 20 éves Cvonline.hu Magyarország egyik vezető álláskereső portálja, amelyen közel 600 munkáltató több mint 5.000 állásajánlata érhető el. Tartalma emellett hírekkel és cikkekkel is kiegészül, melyekből a látogatók tájékozódhatnak a fizetések aktuális nagyságáról, ötleteket szerezhetnek a karrierépítésről és álláskeresésről, a megfelelő önéletrajz elkészítéséről, illetve a személyre szabott szűrési feltételek segítségével, a megfelelő állásajánlatokról rendszeres e-mail értesítés is kérhető.

Az Ingatlannet.hu-t, Magyarország egyik meghatározó ingatlanhirdető és -kereső portálját 2000-ben indították el. Jelenleg több, mint 280 ezer ingatlanhirdetéssel és 280 ezer regisztrált felhasználóval a piacvezetők közé tartoznak. Folyamatos fejlesztéseiknek, kiváló szolgáltatásaiknak és ügyfélcentrikus cégpolitikának köszönhetően töretlen népszerűségnek örvendenek mind az ingatlankeresők, mind pedig az ingatlant hirdetők körében. A bizalom, a partneri viszony, az innováció és az elkötelezettség képezik üzleti tevékenységük alapjait, így minden szolgáltatásukat ezek mentén kínálják ügyfeleik számára.

A Vatera.hu oldal 2000-ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy az eladók és a vevők egymásra találását segítse. Az online piacteret néhány hazai egyetemista alapította, elkötelezve magukat annak, hogy hazánkban egy új kereskedelmi platformot létrehozva bárki számára lehetővé tegyék az interneten keresztül történő kereskedést.
Míg az oldal indulásának első évében csupán 701 felhasználót regisztrált az oldal, ma már közel 2,7 milliós felhasználói táborának köszönhetően óriási potenciális vevőkör elérésére nyújt lehetőséget. Ennek köszönhetően havonta 350.000 termék talál új gazdára a piactéren, ami percenként több, mint 10 sikeres vásárlást jelent.

Hasonló cikkek