fbpx
Hívj minket: +36 1 577-4050

A médiaszakma hírei már a TOP30-ban

Szerző: Hírek, SALEjegyzet 2020.06.09 Cimkék: , , ,

A 2019. januárjában alakult Media1.hu töretlen népszerűségnek örvend, elérése hétről hétre növekszik. Áprilisban már több mint 460.000 látogatóval büszkélkedhetett a Gemius adatai alapján. 

A Media1.hu tartalmai a médiapiac szereplőinek szolgáltatják a legfrissebb híreket, interjúkat; helyszíni tudósításokkal, podcasttal és más exkluzív tartalmakkal találkozhatnak az érdeklődők. Népszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az alig több mint 1 éves kiadvány június 6-án Magyarország 30. legnépszerűbb weboldala volt a DKT/Gemius mérése alapján. (Belföldi forgalom, multiplatform, Real Users, 15+ közönség). 

A médiapiac kiemelt rendezvényéről, az idén digitális térben megrendezett Media Hungaryről is tudósít majd az oldal, de addig is összegyűjtjük nektek a legjobb előadásokat, amikre érdemes becsatlakozni.

Kollégáink közül ketten is képviselik az Adaptive Mediát kerekasztalbeszélgetésekben

  • Sopov István jún. 10-én, 13:05-től  Függőségeink egyensúlyban. címmel beszélget a szakma függési helyzeteiről
  • Horváth Tamás jún. 11-én, 9.15-től pedig Új otthonunk a digitális tér(?) címmel gondolkozik együtt arról, hogy vajon a most megvalósult digitális átállásból mi marad velünk hosszútávon is?

Természetesen ezen kívül is soksok érdekes előadásra számíthatunk, néhányat emelnénk csak ki a sorból:

Hasonló cikkek