fbpx
Hívj minket: +36 1 577-4050

100.000-en sütöttek mobilról karácsonykor!

Szerző: Hírek 2015.01.05 Cimkék: , , , , ,

A legnépszerűbb magyar androidos receptalkalmazás, az ApróSéf a karácsonyi hajrá előtt átlépte a 100.000 Google Play letöltést! Az alkalmazás androidos kiadása 2013. második felében került fel a Google Play-be, ahol az Életmód kategória vezető alkalmazásává vált alig egy év alatt.

google_play

A magyar felhasználók nyitottságát és az applikáció alapú tartalomfogyasztás megerősödését mutatja, hogy a receptalkalmazást ma már naponta 10-20 ezer ember indítja el mobilján, előnyben részesítve a webes alapú tartalomfogyasztással szemben.
Ennek oka lehet az is, hogy számtalan kényelmi megoldást tud adni az applikáció a felhasználóknak, amit a web soha. Ilyen például a recept olvasás közben letiltott képernyőzár, vagy a fixált kijelző fényerő. Ezek a finom megoldások mind azt a célt szolgálják, hogy a konyhai használat közben zavartalanul olvasható legyen a kiválasztott recept.

Aprosef_App

Varga Gábor az ApróSéf tulajdonosa elmondta, tavaly is jelentősen megugrott a felhasználók száma a karácsony előtti időszakban, így az idén már várt növekedésre szerveroldali fejlesztésekkel, és a receptek számának megkétszerezésével készültek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Weboldal: Apróséf.hu

Android alkalmazás: Apróséf android app

iOS alkalmazás: Apróséf iOS app

Hasonló cikkek