fbpx
Hívj minket: +36 1 577-4050

Újabb szakmai lapokkal bővült a HRPortal.hu kiadója

Szerző: Hírek 2019.01.23 Cimkék: , , , , , , , ,

2018-ban a Brand & Standard Kft. tulajdonába kerültek az Edenkert.hu és a Haziallat.hu szaklapok. A HR szakma területén meghatározónak számító HRPortal.hu-t immár 15 éve üzemeltető kiadó portfóliójának elérése ezzel megközelíti a napi 80.000 egyedi felhasználót. Deklarált céljuk, hogy ez a szám 2020-ig hatszámjegyű tartományba kerüljön.

 

Az oldalak ügynökségi értékesítése az Adaptive Media sales house-hoz került – azzal a nem titkolt reménnyel, hogy ebben a két, gyorsan növekvő szegmensben is jelentős sikereket érjenek el a hirdetési piacon. Az oldalak látogatottsága az évek óta növekvő keresőforgalomnak köszönhetően stabil: havi szinten egyenként több mint 200.000 egyedi felhasználót érnek el.

 

A kiadó középtávú célja az oldalak grafikai megújítása mellett tartalmaik fejlesztése, továbbá beléptetése a tematikus e-kereskedelmi piacokra.

 

Több mint 4 000 cikkel bővült egy nap alatt a HRPortál kínálata

Bár az egykor a világ elsőszámú állásportáljának számító Monster.hu beszüntette magyarországi tevékenységét, a 20 éves jelenléte során keletkezett tartalmak szerencsére a HRPortál felületén továbbra is elérhetőek az utókor számára.

 

A kiadó megvásárolta a bezárásra ítélt oldal teljes cikkarchívumát – közel 4.300, álláskeresőknek szóló tartalmi elemet –, melyek így az oldal felületén továbbra is elérhetőek, ezzel szolgálva az álláskeresők boldogulását. A HRPortál-on jelenleg több mint 80.000, elsősorban a munkaadóknak szóló cikk érhető el, ezzel a bővítéssel a munkavállalókhoz is szeretne közelebb kerülni az oldal.

 

A HRPortál ügynökségi értékesítését az Adaptive Media végzi, a két cég 2019-ben új kreatív hirdetési megoldásokkal szeretné bemutatni ügyfeleinek az oldalban lévő lehetőségeket.

 

Hasonló cikkek