Hívj minket: +36 1 577-4050

shazam-logo-v2 A Shazam mobil alkalmazással megismerheted a körülöttünk lévő világot és innovatív módon kapcsolhatod össze a különböző médiaeszközök előnyeit. Világszerte mintegy 1 millárdszor töltötték le az applikációt, és 190 országban több száz millió ember használja a Shazamot kedvenc zenéi megismerésére naponta akár 20 millió interakciót generálva. Magyarországon havonta 3-5 millió shazamolás történik azért, hogy a felhasználók megismerjék és megosszák kedvenc zenéiket az ismerőseikkel.


Shazam Visual


Azt eddig is tudtuk, hogy a Shazam a legjobb eszköz a kedvenc zenéd felismerésére, de ezen kívül már „látni” is képes az alkalmazás. Ez mit jelent? Annyit, hogy egy egyszerű plakátot, magazinhirdetést, city lightot, in-store megjelenést vagy akár csomagolást is összeköthetsz a digitális világgal. Bármilyen vizuális anyag beshazamolható, így kiterjesztve a hagyományos grafikus megjelenéseket az okos eszközök kijelzőjén.
http://www.shazam.com/news/see-it-shazam-it

Fogd a telefonod és próbáld ki a Shazam Visual megoldást az alábbi példán!
Visual_Nescafe

Shazam AR


A Shazam legújabb innovációja az augmented reality platform. Az AR funkció lehetővé teszi, hogy a márkád életre keljen és lenyűgöző, egyedi hirdetési élményt nyújtson. Az AR élmény része lehet akár egy 3D animáció, termékmegjelenítések, játékok, 360 fokos videók… csak a kreativitás szabhat határt.

Fogd a telefonod és próbáld ki a Shazam AR megoldást az alábbi példán!


AR_Bulmers
AR_Renault

Shazam for TV


Kösd össze az offline és online kommunikációdat, hogy azok szinergiában közvetítsék üzenetedet, és aktivizálják a célcsoportodat! A Shazammal izgalmasabbá, interaktívvá teheted a TV-kampányodat. Terjeszd ki a hagyományos 30 másodperces spot-élményt az azonnali interakciós lehetőséggel és egyedi digitális tartalmakkal. Legyen szó egy sima mobil weboldalról, vagy hosszabb videóról, esetleg egy applikáció letöltéséről, bármilyen célra használhatod a TV spotot a Shazam for TV kiegészítéssel. A felhasználóknak egy dolguk van: beshazamolni a TV szpotot, mely közvetlenül a hirdető által megadott tartalomra vezet.


cola-shazam-tv

Shazam Takeover


Egy egyedi, natív, teljes képernyős megoldás a branded számára! A márkád a teljes Shazam élmény alatt jelen lehet a nyitóoldaltól kezdve, a zenefelismerő oldalon át az zeneszám megjelenéséig időt és teret engedve a márkaélmény befogadására. A Shazam Takeover megjelenés tökéletes egyensúlyt teremt a magas felhasználói élmény és a reklámcélok érvényesülése között.
A Takeover nemcsak szép és elegáns megjelenés, hanem a digitális kampányod egyik legkiemelkedőbb eredményű médiafelülete lehet.


via GIPHYShazam Display


Érd el célközönségedet a legszemélyesebb eszközén keresztül! Egy reklámzajtól mentes felületen kapcsolhatod össze a márkádat a felfedezés élményével.


shazam-in-app-e_1281x410

Elérhetőségeink

Iroda: 1082 Budapest, Futó utca 47-53. 5. em.
Tel.: +36 1 577 4050, Fax: +36 1 577 4051