Hívj minket: +36 1 577-4050

shazam-logo-v2 A Shazam mobil alkalmazással megismerheted a körülöttünk lévő világot és innovatív módon kapcsolhatod össze a különböző médiaeszközök előnyeit. Világszerte több mint 600 millió ember használja a Shazamot naponta 20 milliószor, kedvenc zenéi megismerésére. Magyarországon havonta 3-5 millió shazamolás történik azért, hogy a felhasználók megismerjék és megosszák kedvenc zenéiket az ismerőseikkel..


Shazam for TV


Kösd össze az offline és online kommunikációdat, hogy azok szinergiában közvetítsék üzenetedet, és aktivizálják a célcsoportodat! A Shazammal tehát izgalmasabbá, interaktívvá teheted a TV-kampányodat. Terjeszd ki a hagyományos 30 másodperces spot-élményt, azonnali interakciós lehetőséggel és egyedi digitális tartalmakkal. Legyen szó egy sima mobil weboldalról, vagy hosszabb videóról, esetleg egy applikáció letöltéséről, bármilyen célra használhatod a TV spotot Shazam for TV kiegészítéssel.

HAMAROSAN!!! - Visual Shazam


Azt eddig is tudtuk, hogy a Shazam a legjobb eszköz a kedvenc zenéd felismerésére, de hamarosan már látni is fog. Ez mit jelent? Annyit, hogy egy egyszerű plakátot, magazin hirdetést vagy city lightot is összeköthetsz a digitális világgal. Bármilyen grafikát be tudsz Shazamozni, így kiterjesztve a print hirdetésedet az okos eszközök kijelzőjén.
http://www.shazam.com/news/see-it-shazam-it


Hirdetések az alkalmazásban


Érd el célközönségedet a legszemélyesebb eszközén keresztül! Egy reklámzajtól mentes felületen kapcsolhatod össze a márkádat a felfedezés élményével.


A Shazam nem csak szolgáltatásában különleges. 650 000 egyedi felhasználó havonta, több mint 8 millió oldalletöltést generál, így ideális felület a mobil hirdetések megjelenítésére.